Door Loes – Nu het weer meer zomers is geworden krijg ik ook weer behoefte aan andere tinten nagellak. Nu kies ik sneller voor lichte en frisse kleuren. Laten we een kijkje nemen in mijn collectie nagellak.. ik heb een aantal uitgekozen die ik wel écht lekker zomers vind.


Vaker heb ik het gehad over de geweldige nagellakjes van Barry M. In de zomertijd heb ik óf meer zin in frisse, vrolijke kleuren op mijn nagels óf perfecte nudies. Deze twee zijn dus die nudies waar ik het over heb. De linker is de Barry M. Hi Shine Nail Paint in “lychee”. Dit is een prachtige, meer zacht, warme nude. Het heeft dan ook een licht beige ondertoon. De rechter is de Coconut Infusion Nail Paint in “sunkissed” is een duidelijk warme nude. Het lijkt zo af en toe erg op mijn eigen huidskleur. Wat rozig.


Dit zijn de wat kleurigere nagellak tinten. De mint-achtige nagellak is van Urban Outfitters en heet “cameo”. Deze kleur draag ik nu al drie dagen.. en ik kan je zeggen, het zit er nog steeds prachtig op! Het is dan wel een meer prijzige nagellak, de kwaliteit is dan ook erg goed. Dit is de perfect, frisse mintkleur voor op de nagels.

Toch meer van de blauwe kant? KIKO heeft ook een hele mooie, zachte kleur blauw (no 338). Ik vind het bijna een lavendel kleur blauw. Erg mooi. Zelf draag ik niet vaak oranje kleuren op mijn nagels. Maar raak ik toch eens in de mood, dan heb ik ook nog de vel oranje van KIKO (no 358).

Voor welke kleur op je nagels ga jij deze zomer?
Liefs, Loes