Door Loes – Wat is het opeens crazy warm geworden in Nederland. Ik weet niet hoelang het dit zomerweer zal zijn, maar in de tussentijd probeer ik mezelf af te koelen met frisse cosmetica. Van toner waters tot Peppermint Lemongrass lippenbalsem.


LUSH Breath of Fresh Air Toner Water is echt heerlijk om tussendoor even op je hals, rug, armen of gezicht te sprayen. Door het frisse zeewater en aloë vera voelt het super verkoelend aan op de huid. Ik gebruik het zelf om mijn gezicht aan het eind van de dag extra schoon te maken. Ideaal product voor zomers weer.


Als ik zelf verfrissing op mijn lippen wil voelen of ze buitengewoon droog zijn geworden, smeer ik graag wat Crazy Rumors Peppermint Lemongrass Lip Balm op. Het ruikt heerlijk zomers en tintelt licht op je lippen.


Deze Barry M. Hydro Fix Primer Water is alweer op en ik vind dat best jammer, want het is een heerlijk product. Je kan deze spray gebruiken voordat je je make-up doet, dus als primer. Ik gebruikte het nadat ik mijn foundation en concealers heb aangebracht. Lekker sprayen en de make-up lijkt te smelten op mijn huid (op een goede manier), zo ziet het er wat natuurlijker uit. Vervolgens een poedertje eroverheen en klaar. Heel lekker verfrissend en functioneel.


Cien Beauty Elements Wave Deluxe Hand Cream (een hele mond vol) is een heerlijk, frisse handcrème. Soms kunnen handcrèmes wat vettig aanvoelen en met warm weer is dat het laatste waar ik op zit te wachten. Deze crème met waterlelie en mint is wat lichter en ruikt ook super fris.

En vergeet vooral je zonnebrand en aftersun niet people! Geniet ervan.
Liefs, Loes