Door Loes – Deze zomer ga ik een aantal dagen naar Londen! Ik vul mijn dagen nu met fantaseren over deze prachtige stad en alles wat ik er wil doen en zien. Hoog op mijn lijstje staat het leegkopen van LUSH Oxford Street. Dus bij deze; een nieuwe Wishlist editie met exclusive producten.

Deze producten staan op mijn lijstje. Ik weet nog niet wat ik ervan écht ga kopen.. in het echt kan je namelijk beter ruiken dan via een scherm of recensies. Wie fantaseert er met me mee?


Zen, Ro’s Argan (gourmet soap), Drop of Hope (gourmet soap)

Ik ben zó gek op zeep. Hoe het voelt, hoe het eruit ziet en hoe het kan ruiken. Dus aan deze prachtige zepen wil ik wel snuffelen in de winkel. En dan 10 kilo van kopen.


Smell of Freedom Parfum, The Smell of Weather Turning

En dan die prachtige parfumflesjes.. Mijn smaak qua geur gaat nogal alle kanten op. Ik hou ontzettend van lekker wierook-achtige geuren of juist heel aards en hout-achtig. Maar ik ben ook gek op heerlijk zoet. Dus ik neem deze twee verschillende parfums als uitgangspunt in de winkel. Sowieso wil ik graag één parfum kopen als herinnering aan mijn tripje.


Lullaby Shampoo Bar, Flowering Tea Bubble Bar, Sacred Lotus Bath Bomb

Ik heb uitdagend haar en ook zeker een uitdagende hoofdhuid. Ik sta dus altijd open voor verschillende shampoos. Vooral de shampoo bars van Lush zijn zo fijn in gebruik. Zeker wil ik Lullaby een kans geven als ik in Londen ben.
Daarnaast kunnen de bubble bars en bath bombs niet ontbreken op het lijstje. In het hotel hebben mijn moeder en ik als het goed is een bad, dus dat wordt losgaan met alle badproducten.

Dit is niet het enige waar ik naar wil kijken in Lush Oxford Street. Ik ben ook super benieuwd naar alle make-up die ze hebben. Ik laat me uitgebreid verassen. Iemand nog Londen-tips?
Liefs, Loes