Door Loes – Ik ben wel een spulletjes-mens. Een materialist. De belangrijkste dingen in het leven zijn niet spullen, dat weet ik wel. Maar ik ben gek op betekenisvolle spullen, die een bepaald gevoel of herinnering meedragen. Vandaag deel ik een paar van die geluksvoorwerpen.


Ik heb vrij veel betekenisvolle voorwerpen. Van geluksschoenen, ondergoed, boeken en noem het maar op. Vandaag deel ik de kleinere voorwerpen die ook makkelijk mee te dragen zijn.


Dit schattige parfummetje is Fleurs De Himalaya van Rituals en droeg dit een week lang in Spanje, vorige zomer. Elke keer als ik het ruik, is het alsof ik daar weer ben. Die week was erg waardevol, dus automatisch is dit luchtje dat ook geworden. Ik kom al tot rust als ik eraan ruik.


Kristallen kunnen voor mij ook symbolisch staan voor een bepaald gevoel of doel. Mijn lievelingskristal is de rozenkwarts. Ik kocht een grotere versie hiervan voor mezelf. Met als symbool; meer zachtheid en liefde naar mezelf. Die grotere licht naast mijn bed en hou ik wel eens vast voor het slapen. Maar dit kleintje draag ik soms in mijn BH mee. Voor mijn verjaardag kreeg ik een rozenkwarts aan een ketting van mijn ouders.


Ik heb ook meerdere betekenisvolle sieraden, maar waar ik de meeste waarde aan hecht en als geluksvoorwerp meedraag zijn een aantal van mijn ringen. De linker ring kreeg ik jaren geleden van mijn zusje en droeg ik ook tijdens mijn eindexamens op de middelbare school. De middelste twee zijn ooit van mijn moeder geweest en draag ik het vaakst. De rechter kocht ik wederom voor mezelf. In die ene week in Spanje. Het is net een lange, zilveren, druppel water dat me aan de relaxte flow deed/doet denken.

Wie weet kom ik een keer met mijn grotere geluksvoorwerpen. Wat is er nou mooier dan je omringen met deze geluksvoorwerpen? Ja, je omringen met je favoriete, geluksmensen.
Liefs, Loes